«Я стала жертвою цинічної провокації». Студентка КПІ відмовилася від звинувачень проти Варченка та вибачилася перед подружжям

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
«Я стала жертвою цинічної провокації». Студентка КПІ відмовилася від звинувачень проти Варченка та вибачилася перед подружжям

Facebook/Наталія Бурейко

Студентка КПІ Наталія Бурейко відмовилася від звинувачень у сексуальних домаганнях і погрозі вбивства з боку заступника голови Департаменту захисту Національної економіки поліції Олександра Варченка. Про це вона написала у Facebook.

Вона зазначила, що написала про погрози з боку Варченка, «не розібравшись в ситуації і не усвідомлюючи свої дії». «Я хотіла захистити себе, але завдала своїми діями шкоду іншим людям. Я не мала на це реальних підстав і будь-якого морального права. Я не мала жодних підстав вважати, що мені погрожував саме Олександр Варченко, а не хтось інший», — зазначила студентка.

Бурейко додала, що «стала жертвою цинічної провокації проти Олександра і його дружини». «Я допускаю, що акаунт був створений хакерами з Росії для дискредитації чиновників Національної поліції та Державного бюро розслідувань», — написала вона.

Студентка підкреслила, що Варченко і його цивільна дружина, перший заступник директора Державного бюро розслідувань Ольга Варченко, — порядні люди і принесла їм вибачення.

Бурейко шкодує, що брала участь «у цій брудній інформаційній кампанії» і попросила журналістів більше не турбувати її, її родину та Варченків.