Конфлікт у Держбюро розслідувань: Варченко очікує рішення Труби щодо 27 кандидатів на керівні посади 12 листопада

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Конфлікт у Держбюро розслідувань: Варченко очікує рішення Труби щодо 27 кандидатів на керівні посади 12 листопада

Facebook / Державне бюро розслідувань

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба у понеділок, 12 листопада, прийме рішення стосовно 27 кандидатів на керівні посади в Бюро. Про це theБабелю повідомила перший заступник директора ДБР Ольга Варченко.

У пʼятницю, 9 листопада, у приймальню Труби прийшли 27 кандидатів і хотіли обговорити з ним ситуацію з призначенням, проте він їх не прийняв. Вони залишили директору звернення, у якому просять ознайомити їх із результатами спеціальної перевірки. Труба також поспілкувався з Варченко.

«Він сказав, що матеріали спецперевірки у нього, звернення розгляне. Рішення щодо 27 кандидатів обіцяє прийняти в понеділок», — розповіла Варченко. За її словами, у ДБР є два варіанти дій: колегіально призначити цих людей на посади, або обґрунтовано їм відмовити. Заступниця директора також додала, що результати повторної перевірки кандидатів на поліграфі вже готові.

На питання, чи обговорювали вони з Трубою інцидент зі звинуваченнями цивільного чоловіка Ольги Варченко Олександра в домаганнях і погрозах вбивства, заступник директора ДБР відповіла: «Він засуджує такі дії щодо моєї родини».