Напад на активіста Михайлика: суд розсекретив сотні мобільних номерів

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Напад на активіста Михайлика: суд розсекретив сотні мобільних номерів

Facebook / Олег Михайлик

Київський суд міста Одеса дозволив перевірити всі номери з телефона активіста Олега Михайлика, на якого напали 22 вересня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один із лідерів одеської організації «Народного руху України» Григорій Козьма.

Всього в переліку є 702 номери телефонів трьох мобільних операторів. Частина з них належить громадським активістам і журналістам.

«Ви є в телефонній книзі у Олега Михайлика? Тоді Ви потрапили в ухвалу Київського суду м. Одеса, якою надано доступ до деяких даних вашого телефону, ІМЕІ, маршрутів, локацій», – заначив Козьма.

  • Замах на Михайлика стався ввечері 22 вересня. У нього стріляли з пістолета і поранили в груди. Вранці 23 вересня він прийшов до тями в лікарні, йому надали охорону.
  • 25 вересня поліція повідомила, що за підозрою у замаху на Михайлика затримали трьох чоловіків. За інформацією поліції, вони — члени злочинного угруповання, які влітку брали участь у перестрілці в Одесі.
  • 27 вересня Київський районний суд Одеси заарештував без права застави всіх підозрюваних: Торніке Нагладзе, Манучара Варшанідзе і Лашу Герасіна. Поліція розглядає пʼять версій замаху.