В Україні запустили сервіс YouTube Music. Він дозволяє слухати музику легально та безкоштовно

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Компанія Google запустила в Україні новий стримінговий сервіс YouTube Music, повідомляється у блозі компанії.

Google підкреслила, що YouTube Music створений спеціально для прослуховування музики і має всі переваги YouTube. «З YouTube Music ви зможете легше орієнтуватися у світі музики й отримувати більш точні персональні рекомендації. Ви хочете слухати, дивитися або знаходити музику — тепер все це доступно в одному сервісі», — йдеться у повідомленні.

YouТube Music

Серед переваг сервісу — персоніфіковані рекомендації, різноманітні плейлисти будь-якого жанру, розумний пошук допоможе знайти пісню, навіть якщо користувач не можете згадати її назву.

Чи не найголовнішою особливістю сервісу стане те, що YouТube Music буде безкоштовним, але з підтримкою реклами. Також можна придбати пакет Premium за 79 грн на місяць — можна буде слухати музику без реклами, а також завантажувати треки на свій телефон. Cімейна передплата YouTube Music Premium Family — 119 грн на місяць.

YouTube Premium

Українці також можуть оформити передплату YouTube Premium, яка дозволить користувачам дивитися відео без реклами та скачувати його з YouTube. Також за допомогою сервісу можна буде дивитися шоу і фільми YouTube Originals. Коштуватиме YouTube Premium 99 грн на місяць, сымейна передплата — 149 грн.

У Google повідомили, що користувачі, які завантажать додатки у два найближчі тижні, перші три місяці зможуть користуватися сервісами безкоштовно.