«Іншого шляху немає». Путін бачить вирішення конфлікту на Донбасі у зміні влади в Україні

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Іншого шляху немає». Путін бачить вирішення конфлікту на Донбасі у зміні влади в Україні

Пресслужба президента російської федерації

Для врегулювання конфлікту на Донбасі повинна відбутися зміна влади в Україні. Про це заявив президент РФ Володимир Путін, пише УНІАН.

За словами російського лідера, «поки такі люди будуть при владі в Києві, навряд чи можна розраховувати на мирне вирішення питання на цих територіях». У той же час, як вважає Путін, іншого шляху, крім мирного врегулювання конфлікту, немає.

«Сподіваюся, що люди, які очолять країну в майбутньому [хто б це не був], — ми, до речі, в будь-якому випадку поважатимемо вибір українського народу і працюватимемо з усіма — [сподіваюся], дійдуть висновку про те, що іншого шляху, крім мирного, не існує. Потрібно виконувати Мінські угоди», — підкреслив президент РФ.

Путін поскаржився, що влада України «досі не виявила бажання виконувати ці домовленості. «Чинний президент, на жаль, не виявив бажання та готовність до реалізації Мінських угод. Рада прийняла закон про особливий статус Донбасу, а президент не вводить його в дію. Він не хоче. Я не знаю, з яких міркувань, це у нього запитайте», — сказав президент РФ.