Кияни блокували дорогу через відсутність опалення. Обіцяють робити так щодня

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У Києві мешканці вулиці Зоологічної вийшли на протест та перекрили проїжджу частину через відсутність опалення в їх будинках, повідомляє 112.ua.

За словами місцевих мешканців, опалення немає з 24 жовтня у чотирьох будинках: № 4, 6, 8, 12. Комунальні служби пояснюють це тим, що на лінії сталася аварія і тривають ремонтні роботи.

«Вчора ми зʼясували, що на початку вулиці Зоологічної, біля Дегтярівської, вириті дві здоровенні траншеї, з яких іде пара, тепло. Вчора зʼявилися працівники, які пояснили, що проводять тепло. Тепло розрите, мороз на вулиці 8 градусів, у квартирах тепла немає, ми опалюємо вулицю», — розповіла одна з учасниць акції.

Сьогоднішню акцію мітингувальники назвали попереджувальною і пообіцяли перекривати вулицю Дегтярівську кожен день, якщо в їх квартири не надійде тепло.

Близько 10:45 комунальники запевнили людей, що опалення у їх будинках увімкнуть протягом трьох годин. Мітингувальники вирішили відновити рух, але обіцяють нову акцію протесту, якщо комунальні служби не виконають обіцянок.