Український танцюрист Сергій Полунін подякував Путіну за привітання з днем народження. Його акаунт зламали?

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Український танцюрист Сергій Полунін у своєму Instagram подякував президенту Росії Володимиру Путіну за привітання з днем народження і пообіцяв «захищати з усією любовʼю».

«Я хочу скористатися цим днем ​​і направити всі ваші добрі побажання Володимиру. На мою думку, у деяких частинах світу ЗМІ ставляться до нього несправедливо, а це неправильно. Мені боляче від цього, бо я був раніше в такому ж положенні і знаю на собі це відчуття», — написав Полунін.

Він додав, що ніхто не заслуговує на те, щоб з ним поводилися погано або несправедливо. «Коли був дитиною, бачив у ньому світло і бачу зараз. Володимира я буду завжди захищати своєю енергією і любовʼю», — йдеться у дописі.

Частина підписників Полуніна розкритикувала цей пост, інша частина приєдналася до привітань. Крім того, дехто з користувачів припускає, що акаунт відомого танцюриста могли зламати.

Хто такий Сергій Полунін?

Український артист балету. З 2007 до січня 2012 року — премʼєр (провідний артист) Королівського балету в Лондоні, після цього його регулярно запрошують як соліста. З 2012 є прем´єром Музичного театру ім. Станіславського — Немировича-Данченко (Москва), та постійно запрошується солістом Новосибірського театру опери та балету.