Ізольоване плем’я в Індії вбило американця, який проповідував християнство

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Ізольоване плем’я в Індії вбило американця, який проповідував християнство

Instagram / johnachau

В Індії аборигени одного з Андаманських островів вбили 27-річного американця. За попередніми даними, чоловік був місіонером і проповідував християнство, повідомляє ВВС.

Американця на Північний Сентинельський острів доставили рибалки. Аборигени напали на чужинця зі стрілами та луками, а потім залишили його тіло на березі.

«У нього потрапили кілька стріл, але він продовжував йти берегом. Рибалки бачили, як аборигени тягли його тіло за допомогою мотузки. Вони злякались і втекли», — розповідає місцевий житель.

Забрати тіло було складно, оскільки мешканці острову не контактують із зовнішнім світом і дуже агресивно ставляться до будь-яких спроб потрапити на їхню територію. За оцінками, на острові в повній ізоляції від цивілізації проживають близько 150 людей.

Поліція вважає, що 27-річний Джон Аллен Чо зі штату Алабама за допомогою рибалок відвідував острів принаймні чотири-пʼять разів.

«Пригоди чекають», — таким є підпис до останнього фото, яке загиблий оприлюднив у своєму Instagram.

Влада Індії забороняє контактувати з островитянами, які не мають імунітету проти інфекційних хвороб. Відвідування острову вважається кримінальним злочином. Правоохоронці затримали кількох рибалок, яких звинувачують у незаконній доставці американця на острів.