Ресторан KFC у Будинку профспілок відкрила українська компанія за франшизою

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Ресторан KFC у Будинку профспілок відкрила українська компанія за франшизою

Соколовська Інна / УНІАН

Американська компанія YUM! Brands, що володіє брендом KFC (Kentucky Fried Chicken), стверджує, що ресторан KFC у Будинку профспілок відкрила українська компанія, повідомляють «Українські Новини».

«Ресторан у Будинку профспілок відкрив франчайзинговий партнер KFC, українська компанія», — повідомили в YUM! Brands. У компанії підкреслюють, що вся робота KFC в Україні строго відповідає українському законодавству.

YUM! Brands має в Україні три франчайзингових партнери: «Глобальна ресторанна група — Україна», «Українська харчова компанія» та Yum! Restaurants International Russia&CIS. Станом на 16:30 на офіційному сайті KFC в Україні відсутня інформація про новий заклад у Києві.

Журналіст Дмитро Гнап, який раніше заявив про намір зайнятися політикою, у четвер, 22 листопада, разом із прихильниками організував протест біля ресторану KFC у Будинку профспілок і вимагає його закриття.

  • У ніч на 22 листопада в центрі Києва на Майдані Незалежності відбулася сутичка між правоохоронцями та активістами, які протестували проти відкриття KFC у Будинку профспілок. На фасаді та вікнах зробили ряд написів, поліція затримала кількох людей, однак пізніше їх відпустили.