Таран українського буксира в Азовському морі: у ВМС немає даних про потерпілих

Автор:
Ольга Подчекаєва
Дата:
Таран українського буксира в Азовському морі: у ВМС немає даних про потерпілих

Ministry of Defense of Ukraine / Wikipedia

Даних про постраждалих під час інциденту в Азовському морі немає. Про це theБабелю повідомив начальник прес-центру ВМФ ЗС України Олег Чалик.

Він наголосив, що кораблі ВМС ЗС України «продовжують виконання завдання», тобто перехід до порту Маріуполь. Місцеперебування кораблів представник відомства відмовився назвати.

«Місцеперебування кораблів відомо, з ними підтримується постійний звязок», — пояснив Чалик.

Щодо часу прибуття кораблів до порту призначення, то прес-офіцер зазначив, що цю інформацію опублікують на сайті відомства.

Ресурс також опублікував фото моменту тарана російським прикордонним кораблем «Дон» українського рейдового буксира в Азовському морі.

Офіційний сайт ВМС ЗС України

Зазначимо, що згідно з оновленими даними на сторінці відомства в Facebook, «малі броньовані артилерійські катери ВМС ЗС України «Бердянськ» і «Нікополь», рейдовий буксир «Яни Капу» продовжують виконання поставлених завдань у морі».

  • Вранці 25 листопада російський прикордонний корабель «Дон» протаранив український рейдовий буксир в Азовському морі. Внаслідок тарана в українського буксира був пошкоджений головний двигун корабля, обшивка і леєрна огорожа, втрачений рятувальний пліт.