«Суцільна ковзанка». У Житомирі громадський транспорт не вийшов на маршрути

Автор:
Ольга Подчекаєва
Дата:

У Житомирі в неділю через ожеледицю не вийшли на маршрути комунальні автобуси, також зранку були скасовані майже всі приміські маршрути. Про це повідомив у Facebook начальник автобусного парку комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Роман Мусійчук.

«У звʼязку з ожеледицею та обледенінням доріг комунальний транспорт автобусів не вийшов на лінію згідно запланованих графіків», — зазначив чиновник. Він додав, що комунальні служби міста працюють з 4 ранку і щойно вони «справляться з ситуацією», транспорт вийде на лінію.

Станом на 11.00, за словами керівника «Управління автомбільних шляхів», опрацьовані усі основні магістралі, триває робота над тротуарами та прилеглими до будинків територіями.

«Зараз вже переходимо на периферію, другорядні вулиці. Сподіваюся, що до 14.00 все місто буде посипано і опрацьовано піщано-сольовою сумішшю», — додав Сергій Янушевич.

Втім, частина перевізників Житомира взагалі відмінила на сьогодні приміські рейси через погодні умови.

«У Житомирі з 4-ї до 10-ї ранку через ожеледицю були скасовані майже усі рейси», повідомляє видання Житомир.info з посиланням на диспетчерів житомирського автовокзалу. За даними порталу, «ситуація на дорогах покращується, однак частина перевізників уже скасувала свої рейси на сьогодні».

Депутат облради з Житомира Олена Галагуза повідомила в Facebook, що вранці в неділю у місті не працюють служби таксі. За словами Галагузи, водії відмовилися виїздити в місто.