Вакарчук і Зеленський прокоментували конфлікт в Азовському морі та введення воєнного стану

Дата:

Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук закликав політиків не використовувати загрозу безпеці України у власних цілях. Про це фронтмен ОЕ написав у Twitter.

«Тільки продемонструвавши спільну позицію, ми зможемо вимагати такої ж згуртованості від усього світу. Зараз, як ніколи, час для єдності!», — пише Вакарчук.

Він також додав до свого твіта хештег #StopRussianAgression.

Лідер студії «Квартал 95» Володимир Зеленський закликав політиків зайнятися роботою і припинити піаритися. Відеозвернення він опублікував у своєму Instagram.

«Уся наша країна обговорює введення воєнного стану в Україні. Деякі говорять і пишуть, що військовий стан потрібно було вводити ще в 2014 році, інші кажуть — та ні, почекайте, це повʼязано з тим, щоб відтягнути час президентських виборів, треті кажуть — ні, давайте вводити, на вибори це ніяк не вплине. Мені здається, ми не на тому зосереджені. Всі зобовʼязані зосередитися саме на поверненні хлопців додому. 23 людини. Один хлопчик взагалі 99-го року. Я звертаюся до всіх політиків: давайте не будемо піаритися на цій темі, займіться своєю профільною роботою і постарайтеся зробити все, щоб повернути пацанів додому. Ми тримаємо за вас кулаки, хлопці», — заявив актор.