Акторові Болдуіну висунули звинувачення за бійку на парковці в Нью-Йорку

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Акторові Болдуіну висунули звинувачення за бійку на парковці в Нью-Йорку

Gage Skidmore / Flickr

У США 60-річному акторові Алеку Болдуіну висунули в суді звинувачення у побитті чоловіка на парковці в Нью-Йорку, повідомляє USA Today. Слухання відбулося 26 листопада. Сам актор мовчав, а його адвокат наполягав на невинуватості підзахисного. Каже, що у нього є «незаперечні відеоматеріали», які доводять це.

Однак адвокат відмовився показати відео в суді.

«Містер Болдуін не скоював ніякого злочину, ми впевнені, як тільки цю справу повністю розслідують, питання буде швидко і належним чином врегульовано в суді», — заявив адвокат.

У той же час в матеріалах суду йдеться, що Болдуін на допиті в поліції визнавав, що інший водій вкрав у нього місце на парковці і що він « його штовхнув».

Суд відпустив Болдуін без застави. Наступне засідання у справі має відбутися 23 січня.

  • На початку листопада поліцейські затримали Алека Болдуіна після бійки на парковці на Мангеттені. Під час зіткнення 49-річний чоловік, імʼя якого не розкривається, отримав травму щелепи, після чого його відвезли до лікарні.
  • Болдуін заявив, що член його сімʼї тримав для нього місце на парковці, коли туди приїхав інший чоловік. Після затримання Болдуіна відпустили з поліції.