Меланія Трамп захистила червоні ялинки, які порівняли в соцмережах з декораціями до фільмів жахів

Дата:

Перша леді США Меланія Трамп відповіла на критику і жарти про червоні ялинки, які стали в цьому році частиною новорічного декору Білого дому. Про це пише Today.

Під час виступу в Університеті Ліберті в Лінчбурзі (штат Вірджинія) Меланія заявила, що східну колонаду Білого дому прикрасили 40 червоними топіарними (фігурно підстриженими) деревами.

Цього року за офіційну тему для різдвяного декору Білого дому обрали патріотизм і елементи спадщини. Проект декорацій отримав назву «Американські скарби». Червоний колір переважає в усьому декорі, а 29 додаткових ялинок, розташованих на перехресті між великим фойє та хрестовим залом в Білому домі, убрали в більш ніж 14 тисяч малиново-червоних прикрас.

«Ми знаходимося в 21 столітті, і у всіх різні смаки, — зазначила Меланія Трамп. — Я думаю, що вони виглядають фантастично. Я сподіваюся, що всі прийдуть і відвідають його [Білий дім]. У реальному житті вони виглядають ще красивіше».

The White House / Flickr

Фото східної колонади, прикрашеної червоними ялинками, викликало критику і жарти в соцмережах.

Користувачі порівняли декор з атмосферою фільмів «Розповідь служниці» і «Сяйво». А також пожартували про те, що Меланія вдягала ялинки в рукавичках.