У справі про обвалення даху спорткомплексу у Вишневому поліція затримала трьох підозрюваних

Автор:
Ольга Подчекаєва
Дата:

Правоохоронці затримали трьох громадян, причетних до обвалення даху спортивного комплексу у Вишневому. Про це повідомили в Нацполіції.

«Затриманий директор фірми, яка виступила генеральним підрядником, виконроб і підприємець, який здійснював технічний нагляд під час будівництва спортивної арени Вишнівської школи №4», — йдеться в повідомленні.

Справу розслідують за двома статтями — порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд (ч. 1 ст. 275), а також привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191).

«Переможець прилюдних торгів, який зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, запропонував побудувати спортарену за 17,5 млн гривень», — йдеться в повідомленні.

Затриманим, у разі доведення провини, загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.