Болгарська авіакомпанія припинила польоти в Україну через воєнний стан

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Болгарська авіакомпанія Bulgaria Air призупинила польоти з Софії до Одеси через введення воєнного стану в Україні, йдеться у заяві перевізника.

«Зважаючи на оголошення воєнного стану в Україні та рекомендації Міністерства закордонних справ, для безпеки пасажирів національний перевізник Bulgaria Air призупинив рейси між Софією та Одесою до 16 грудня 2018 року включно», — повідомила компанія.

В Bulgaria Air підкреслюють, що залежно від нормалізації ситуації в Україні компанія визначить, чи відновлятиме польоти після 16 грудня.

  • 26 листопада Верховна Рада проголосувала за воєнний стан — його ввели на 30 днів у Чернігівській, Вінницькій, Донецькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Одеській, Харківській, Запорізькій та Херсонській областях, а також у внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії.
  • Україна посилює охорону й оборону вокзалів, залізничних станцій, аеропортів, портів та інших обʼєктів інфраструктури в звʼязку з уведенням воєнного стану. З 27 листопада запроваджено особливий режим роботи залізничного транспорту.