«Я справді був досить неприємним типом»: біографія Джекі Чана вийшла англійською мовою

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Актор і зірка бойових мистецтв Джекі Чан розкрив свої «темні сторони» — його біографія «Ніколи не дорослішай» вперше була видана англійською. У ній, зокрема, він розповідає, як кидав свого сина по кімнаті, а також як боровся з алкоголізмом. Про це пише CNN.

У книзі «Ніколи не дорослішай», вперше виданій китайською у 2015 році, Чан зізнається, що в ранній період своєї карʼєри часто користувався послугами повій.

Simon & Schuster

Уродженець Гонконгу, Чан вже був успішним китайським кіноактором, коли в 1990-х до нього прийшла міжнародна популярність. Чан розкриває деякі свої темні сторони.

«Я їздив пʼяним весь час. Уранці я розбив свій Porsche. Протягом усього дня я ходив на підпитку», — сказав він.

Актор розповідає, що, коли фотографи намагалися сфотографувати його розбитий автомобіль, він погрожував вдарити їх — «один раз за кожний кадр, який вони зняли зі мною».

«Я справді був досить неприємним типом», — говорить Чан в книзі. Китайський актор був названий послом Боротьби з наркотиками в Китаї у 2009 році.

Загрози насильства на публіці — це не єдині шокуючі одкровення, які Чан робить у своїй книзі.

У «Ніколи не дорослішай» китайський актор стверджує, що коли його синові було два роки, він у люті кинув його через усю кімнату.

«Я підняв його однією рукою і кинув на інший кінець кімнати, і він врізався в диван. З силою, яку я використовував, якби він вдарився спиною, це могло б призвести до дуже серйозних наслідків», — пише Чан.

Чан сказав, що він одразу ж пошкодував про свої дії і присягнувся ніколи більше не кидати його. «Я серйозно ставлюся до своїх обіцянок, я ніколи його не кидав і не бив», — стверджує Чан.

Це не перший випадок, коли проблеми сімʼї Чана були оприлюднені. Його син був засуджений до шести місяців позбавлення волі за звинуваченням у продажу наркотиків у 2014 році. У той час Чан докоряв собі, що не зміг його «дисциплінувати».

У своїй книзі Чан також описує початок своєї карʼєри, коли він був каскадером і дублером, і як витрачав усю свою зарплату на «випивку, азартні ігри та дівчат».