Екс-президента Януковича хочуть вивезти до Ізраїлю на лікування

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Екс-президента Януковича хочуть вивезти до Ізраїлю на лікування

Мусієнко Владислав / POOL / УНІАН

Адвокат екс-президента України Віктора Януковича Олександр Горошинський написав, що зустрівся в Москві з його запрошеним лікарем з Ізраїлю, Еялем Аттіасом. Лікар розповів, що обговорюється можливість перевезення Януковича до Ізраїлю для лікування. Про це Горошинський написав на своїй сторінці в Facebook.

Горошинський приїхав до Москви з питань планованого судового засідання 5-го грудня. Зустрітися з Януковичем особисто у нього не вийшло, але вдалося побачитися з запрошеним лікарем з Ізраїлю.

«Під час зустрічі пан Аттіас розповів мені таке:

«Представники президента Януковича звернулися до нас у 20-х числах листопада. Вони надали для вивчення деякі медичні документи. Ми їх переглянули і вважаємо за необхідне провести огляд пацієнта. Погодили дату приїзду. За результатами нашого візиту та огляду можу сказати, що травма дуже серйозна.

На мій погляд, необхідні додаткові обстеження, щоб прийняти рішення про доцільність оперативного втручання, можливо й не одного.

Ми б хотіли робити подальші обстеження і лікування в нашій клініці в Ізраїлі. Ми будемо обговорювати таку можливість з пацієнтом і, найімовірніше, організовувати його переїзд», — написав Горошинський.

Деталей діагнозу і назви клініки адвокат розкривати не став.