lifecell значно підвищує вартість більшості тарифів. У деяких випадках ціна зросте на 75 гривень

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Оператор мобільного звʼязку компанія lifecell значно підвищить вартість більшості наявних тарифів і переведе на них низку абонентів. Про це пише «Інтерфакс-Україна», посилаючись на прес-службу оператора.

У прес-службі зазначили, що це перше значне підвищення цін за два останніх роки.

«В основному це буде зростання на 25—30 грн. І лише в деяких — від 40 до 75 грн», — повідомили в компанії, зазначивши, що коригування цін на послуги мобільного звʼязку обумовлено економічними факторами.

До 31 січня 2019 року абонентам «дозволили» безкоштовно переходити на будь-який інший тариф, який відкритий для підключення. Ще можна перейти на контрактний план з абонплатою 125 грн на місяць. Після 25 січня 2019 року вартість зміни тарифу складе 50 грн.

«lifecell пропонує різні тарифи за вартістю та наповненням, що враховують профіль абонента. Варто зазначити, що в споживчому кошику витрати на мобільний звʼязок продовжують залишатися дуже низькими порівняно з іншими витратами, зокрема, громадським транспортом, продуктами харчування, комунальними платежами, бензином тощо. В Україні все ще один з найнижчих у світі рівень цін на мобільний звʼязок. Але якість звʼязку і мобільного інтернету не дуже поступається багатьом європейським столицям, а іноді навіть і краще. І точно значно дешевше. І при цьому інвестиції в розвиток інфраструктури стрімко зростали в останні роки, починаючи з появи 3G в країні, і до запуску LTE», — наголосили в компанії lifecell.

lifecell є третім за величиною оператором мобільного звʼязку в Україні.