Саакашвілі стане ведучим політичної програми на українському телеканалі

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Саакашвілі стане ведучим політичної програми на українському телеканалі

Ковальчук Віктор / УНІАН

Міхеїл Саакашвілі буде вести політичну програму «Джокери» на телеканалі ZIK. Про це йдеться в повідомленні телеканалу.

Передача буде виходити раз на тиждень — щопʼятниці о 18:30. Перший випуск відбудеться 7 грудня. Голова департаменту програм власного виробництва телеканалу Ольга Мовчан зазначила, що ZIK повинен був знайти нового ведучого, бо ведуча першого сезону Севгіль Мусаєва поїхала на тривале навчання до США.

«Продовження проекту ми задумали разом із Севгіль Мусаєвою — ведучою першого сезону, але вона поїхала на тривале навчання до США. Почалися пошуки яскравого ведучого або ведучої, людини, який приверне увагу до проекту та насправді буде хотіти дослідити шлях кожного з рейтингових кандидатів. Міхеїл Саакашвілі — президент, який підняв свою країну з дна і добре знає, що за лаштунками української політики. І, звісно ж, він не звичайний ведучий. Його коментарі в нашому проекті — це його бачення і відчуття ситуації і персоналій, він не та людина, яка буде говорити обʼєктивний журналістський текст», 1 зазначила Мовчан.

Як пояснила theБабелю Ольга Мовчан, повертатися в Україну Саакашвілі не буде. Зйомки тих частин програми, у яких він бере участь, проводилися в одному із замків Австрії. На сьогоднішні відзнято три серії передачі.

У кожному випуску після фільму-розслідування у студії будуть проходити обговорення політичного шляху кандидатів у президенти в прямому ефірі. Також будуть присутні кандидати, психологи та різні експерти. Модератором у студії під час прямих ефірів буде один із ведучих телеканалу ZIK Богдан Машай.