Швидкісний експрес до «Борисполя» зламався на виїзді з Києва. Пасажири робили з ним селфі

Автор:
Ольга Подчекаєва
Дата:

Швидкісний експрес Kyiv Boryspil Express, який курсує між станцією «Київ-Пасажирський» і міжнародним аеропортом «Бориспіль», знову зламався. Про це повідомив у Facebook колишній депутат Київради Олексій Давиденко.

«Моя знайома поїхала в аеропорт цим новим супершвидким поїздом-експресом Київ—Бориспіль і запізнилася на годину від заявленого часу», — повідомив Давиденко. За його словами, потяг зупинився на виїзді з Києва. До аеропорту його тягнути приїхав локомотив.

«Перехожі пішки обганяли нерухомий експрес і ржали, і фоткалися на цьому сумному фоні. Пасажири, що сиділи усередині, проходили онлайн реєстрацію на свої рейси через провідників поїзда. А люди, що читають новини про чергову поломку експреса, вже точно вирішили цим зручним і швидким сервісом не користуватися», — зазначив Давиденко.

Це не вперше, коли експрес до Борисполя ламається. 1 грудня він зламався на другий день після відкриття. Водій експреса повідомив пасажирам, що виникла проблема з двигуном — поїзд не заводиться. При цьому, не працює туалет і вимкнули опалення. Тоді «Укрзалізниця» запевнила, що всі пасажири встигли на свої рейси. Пізніше стало відомо, що пасажирові, який летів до Дохи (Катар), повернули гроші на літак.