У Словенії зіткнулися два українських мікроавтобуси, внаслідок аварії загинула жінка

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
У Словенії зіткнулися два українських мікроавтобуси, внаслідок аварії загинула жінка

Lendavainfo.com

У Словенії зіткнулися два автобуси з українською реєстрацією. В результаті аварії загинула літня українка, ще три людини важко поранені. Про це пише місцеве видання 24ur.

Очевидці розповіли, що у Словенії на магістралі Помурʼя, в долині Чентиба, мікроавтобус Mercedes Benz Sprinter зламався і зупинився на трасі. У нього врізався інший мікроавтобус, такої ж марки. Один із них викинуло в кювет. В результаті інциденту загинула 63-річна українка, ще три людини отримали важкі поранення. В одному з автобусів було четверо пасажирів, у другому — пʼятеро. Обидва транспортні засоби були з українською реєстрацією. Місцева поліція зараз встановлює всі обставини аварії.

  • Міністерство внутрішніх справ опублікувало у Twitter карту найнебезпечніших доріг державного значення. Найбільш засніженими, за інформацією відомства, виявилися дороги в Київській, Черкаській, Кіровоградській та Миколаївській областях. А більшість доріг у західних областях залишаються мокрими через дощі. Водіїв просять враховувати дорожню обстановку при виборі маршруту.