Фанати ФК «Ліон» не можуть через негоду вилетіти з Києва

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Вболівальники французького футбольного клубу «Ліон» не можуть вилетіти з Києва у звʼязку з негодою. Про це повідомлено на Twitter-сторінці команди.

«Ми б хотіли віддати належне своїм уболівальникам, які затримуються в Києві через погодні умови. Виліт з України не відбудеться до кінця дня. Успіхів, і спасибі за підтримку на вчорашньому матчі», — йдеться в повідомленні.

Онлайн-табло аеропорту «Бориспіль» вказує, що рейс до Ліона затримується і очікується о 17:30.

Нагадаємо, 12 грудня на стадіоні «Олімпійський» відбувся футбольний матч між ФК «Ліон» та ФК «Шахтар». Команди зіграли внічию, з рахунком 1:1. В останньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів «Ліон» потрапив у плей-офф турніру. «Шахтар» вилетів у Лігу Європи.

Зазначимо, що в день матчу в центрі Києва на вулиці Хрещатик сталася невелика сутичка між ультрас.

Як повідомляють пабліки українських фанатських рухів, сталася сутичка між групою фанатів «Ліона» та донецьких і київських фанатів. Під час сутички на місці опинилася поліція, яка завадила розгортанню серйозної бійки.

У поліції Києва повідомили, що 12 грудня затримали групу молодих людей, які провокували правоохоронців біля спортивного комплексу на Печерську, поруч зі станцією метро «Олімпійська».