Міс США вибачилася перед Міс Вʼєтнам і Міс Камбоджа, після того як висміяла їх за незнання англійської

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Міс США вибачилася перед Міс Вʼєтнам і Міс Камбоджа, після того як висміяла їх за незнання англійської

Facebook / Miss USA

Представниця США на конкурсі «Міс Всесвіт», який відбудеться 17 грудня в Бангкоку, Сара-Роуз Саммерс висміяла інших учасниць за їх погане знання англійської мови. Пізніше її почали називати ксенофобкою в соціальних мережах, де вона опублікувала відео, і дівчина вибачилася за свою поведінку. Про це пише The Hill.

«[Міс Всесвіт] — це можливість для жінок з усього світу дізнатися про культуру, життєвий досвід і погляди один одного. Ми всі з різних верств суспільства і можемо рости разом», — сказала Саммерс у своєму пості в Instagram в четвер.

«У момент, коли я захоплювалася мужністю кількох моїх сестер, я сказала те, що, як я тепер розумію, може бути сприйнято як зневажливе ставлення, і я прошу вибачення», — продовжила вона.

Саммерс привернула увагу користувачів соціальних мереж після того, як вона поділилася своїми думками про Рерн Синату (Міс Камбоджа) і Хену Нʼє (Міс Вʼєтнам) та їх знання англійської мови у відео в Instagram разом з Міс Колумбією Валерією Моралес.

«Вона така мила і вдає, що знає так багато слів англійською, а потім після цілої розмови з нею ти ставиш їй питання, і вона йде...», — зіронізувала Саммерс, 24-річна конкурсантка з Небраски, коли її запитали про Нʼє, і почала кивати і посміхатися, наслідуючи міміку своєї майбутньої суперниці.

«Вона чудова», — продовжила вона.

Саммерс потім перемкнула свою увагу на Синату.

«Міс Камбоджа тут і не говорить англійською, і ніхто інший не говорить її мовою. Ви можете уявити? Їй, мабуть, буде так самотньо, вона весь час буде плутатися, бідна Камбоджа», — сказала Саммерс.

  • Варто зазначити, що англійська є офіційною мовою конкурсу «Міс Всесвіт-2018».
  • Під час телеверсії конкурсу «Міс Україна-2018» стало відомо імʼя нової переможниці конкурсу. За рішенням членів журі заповітна корона дісталася 19-річній Леонілі Гузь з Херсонської області.