Гілларі Клінтон написала зворушливий лист восьмирічній дівчинці, якій не вистачило одного голосу, щоб стати президентом класу

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Гілларі Клінтон написала зворушливий лист восьмирічній дівчинці, якій не вистачило одного голосу, щоб стати президентом класу

Marc Nozell / Flickr

Політик Гілларі Клінтон написала листа восьмирічній дівчинці, яка балотувалася на посаду президента класу, але програла хлопцеві з перевагою в один голос. Про це пише The Washington Post.

Клінтон почула про восьмирічну Марту Моралес, яка програла вибори президента у своєму класі, її опонентом був старший і більш популярний хлопчик. Марта програла з перевагою всього в один голос, її призначили віце-президентом класу. Батько дівчинки, Альберт Моралес, сказав, що Марта вела серйозну кампанію, щоб виграти, і він регулярно публікував оновлення кампанії на своїй сторінці в Facebook. Там же він оприлюднив результати конкурсу.

Хтось, хто знає Клінтон, побачив повідомлення і розповів про це їй, і вона вирішила написати дівчинці лист. Її представник Нік Меррілл підтвердив, що лист справжній.

«Моя дружина відправила мені копію і сказала, що Марта була просто дуже щаслива, схвильована і здивована, що Хілларі знайшла час написати їй», — зазначив батько дитини.

Из архива семьи Моралес

«З поста вашого батька, Альберта в Facebook, я дізналася про ваш досвід виборів на посаду президента класу. Вітаю з обранням на пост віце-президента!

Хоча я знаю, що ви, можливо, були розчаровані тим, що не виграли пост президента, я в першу чергу пишаюся вами за те, що ви вирішили балотуватися. Я дуже добре знаю, як це нелегко, коли ви боретеся за ту роль, яку споконвіку приписували тільки хлопчикам. Найголовніше, що ви боролися за те, у що вірили, а це завжди варто того. Оскільки ви продовжуєте вчитися й рости, ніколи не переставайте відстоювати те, що правильно, шукайте можливості стати лідером, і знайте, що я бажаю вам дуже успішного майбутнього.

З найкращими побажаннями, щиро Ваша, Гілларі Родем Клінтон», — сказано в листі.

  • Клінтон, яка програла Дональду Трампу на президентських виборах 2016 року в США, стала першою жінкою, що була висунута кандидатом у президенти будь-якої великої політичної партії в історії США. Клінтон виграла всенародне голосування, але програла вибори в колегії виборників.
  • Невідомий надіслав саморобний вибуховий пристрій у посилці Біллу і Гілларі Клінтон, які живуть у передмісті Нью-Йорка.