«Я такого політика не знаю». Вакарчук розповів про обʼєднання з Зеленським і про гру, в яку його хочуть втягнути українські політики

Автор:
Олена Мельник
Дата:
«Я такого політика не знаю». Вакарчук розповів про обʼєднання з Зеленським і про гру, в яку його хочуть втягнути українські політики

Шерфетдінова Зебеде / УНІАН

Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук прокоментував передвиборчу гонку і свою можливу участь у президентських виборах в березні 2019 року. Про це лідер «Океану Ельзи» заговорив під час лекції «Світ 2019. Що зміниться вже завтра?», пише «Новое время» .

Під час відповідей на запитання із залу музикант сказав, що політики хочуть втягнути його в передвиборну гонку, тоді як він сам рішення про те, чи буде балотуватися, ще не прийняв. Вакарчук додав, що в нього «немає ніяких прихованих інтересів».

«Вони хочуть зробити мене частиною гри. Мовляв, якщо я буду змінювати країну, то тільки разом з ними», — сказав Вакарчук.

За його словами, незважаючи на успіх і достаток, він не може собі дозволити витрачати такі великі гроші на білборди. Він підкреслив, що намагатиметься прийняти якомога прагматичніше та ефективніше рішення, від якого виграли б усі. «Якщо треба буде, я не буду думати ні секунди», — додав Святослав Вакарчук.

На питання, чи може він обʼєднатися в Володимиром Зеленським, музикант відповів, що не знає такого політика. Проте політик з прізвищем Голобородько [головний персонаж телесеріалу «Слуга народу»] йому імпонує.

«Я знаю політика з прізвищем Голобородько. Це дуже цікавий політик, але за Конституцією він не громадянин України, і не проживав тут останні 10 років — і, на щастя чи на жаль, — не може балотуватися», — відповів музикант.