Роулінг вибачається за ельфа Доббі, а Дженнер куштує пластівці з молоком. Buzzfeed зібрав головні твіти знаменитостей у 2018

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Роулінг вибачається за ельфа Доббі, а Дженнер куштує пластівці з молоком. Buzzfeed зібрав головні твіти знаменитостей у 2018

Warner Bros.

Видання BuzzFeed обрало 59 найважливіших повідомлень світових знаменитостей у Twitter, які вони зробили в 2018 році. Ось деякі з них.

Наприклад, письменниця Джоан Роулінг вибачилася за смерть домашнього ельфа Доббі.

«Чи маю я сказати жінці на йозі, що крізь її штани видно дуже інтимні частини її тіла?» — задумалася в Тwitter мати актора Сета Рогена. «Господи, мамо!» — відповів їй актор.

Модель Кайлі Дженнер уперше в житті скуштувала пластівці з молоком. «Життя змінюється», — такого висновку дійшла американка.

Актор Дуейн Джонсон на прізвисько «Скеля» показав, де міг би продовжити свою карʼєру.

Зірка серіалу «Дуже дивні справи» актриса Шеннон Персер зраділа шанувальникам у Starbucks.

Не тільки соус гуакамоле, а ще й чіпси з капусти любить співачка Мерайя Керрі.

Співачка Cardi B поскаржилася на однокласників її племінниці. Дитині не вірять, що вона — родичка артистки.

tһеБабель писав про британку, яка стверджує, що займалася сексом із привидом. Про схожість жінки з британською акторкою Блек Лайвлі написало видання The New York Post. Її чоловік актор Раян Рейнолдс теж так вважає.

І гучна історія зі злочинцем, схожим на зірку серіалу «Друзі» Девіда Швіммера. Актор присягається поліції, що грабував магазин не він.