«Щоб наш «Боїнг» летів в успішне майбутнє». БПП проводить новорічний корпоратив

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Щоб наш «Боїнг» летів в успішне майбутнє». БПП проводить новорічний корпоратив

Петро Порошенко / Flickr

Фракція «Блоку Петра Порошенка» бере участь у корпоративі, на якому присутні президентом, премʼєр-міністр та генпрокурор, повідомляє «Українська правда».

Як пише видання, вечірка відбувається в новому офісі партії на вулиці Лаврській і має закритий характер. Виступаючи на ній, президент Петро Порошенко дякував усім депутатам за важкий рік, радів створенню Української православної церкви і жартував. «Хочу також привітати зі створенням російської церкви», — сказав Порошенко, маючи на увазі ухвалений Радою закон, згідно з яким Українська православна церква Московського патріархату має змінити назву і вказати свою приналежність до РПЦ.

При цьому, як пише видання, Порошенко нічого не сказав про президентські вибори, наголосивши, що «не налаштований на поразку» і очікує обʼєднання зусиль.

Генеральний прокурор Юрій Луценко висловив переконання, що протягом наступних 5 років Україна має стати членом ЄС та НАТО. Генпрокурор сказав тост: «Тож давайте вип’ємо, щоб наш «Боїнг» летів в успішне майбутнє».

Як пише «Українська правда», на вечірці присутні, зокрема, прем’єр-міністр Володимир Гройсман, віце-прем’єр Павло Розенко, міністр культури Євген Нищук. Між тим, нардеп від БПП Мустафа Наєм у своєму Telegram-каналі поскаржився, що його сімнадцятий раз поспіль не запросили на корпоратив БПП.