Несли у Польщу майже 1400 пачок цигарок. На гірському перевалі затримали двох французів з контрабандою

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У Львівській області на гірському перевалі прикордонники затримали двох громадян Франції, які намагалися пронести у Польщу 1 390 пачок цигарок. Контрабандистів затримали у 700 метрах від кордону з трьома рюкзаками. Інформацію про злочінців надав місцевий мешканець.

Французів затримали біля гірського села, недалеко від відділення прикордонного поста «Сянки». Затриманими виявилися чоловіки 1989 і 1991 року народження.

Недалеко від місця затримання французів прикордонний загін виявив автомобіль з номерами Франції. Авто належало одному із затриманих.

Фіскальна служба вилучила контрабанду і оцінила вартість цигарок майже в 52 тис. грн.

Як повідомляє Zaxid.net з посиланням на прес-службу Мостиського прикордонного загону, іноземці прибули в Україну легально, за день до затримання, через один з автомобільних пропусків.

  • Служба безпеки України розпочала перше кримінальне провадження за незаконний перетин кордону. 11 грудня в Одеській області прикордонники затримали чоловіка, який намагався в обхід пункту пропуску потрапити в Україну. Його затримали відразу після перетину кордону, ним виявився 32-річний громадянин Молдови.