У Києві пʼяний поліцейський з приятелем відібрав телефон у 12-річної дівчинки. Мати дитини заявила про погрози ножем

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У Києві ввечері 20 грудня пʼяний сержант поліції разом з приятелем відібрав у 12-річної дівчинки телефон. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державного бюро розслідувань.

«Пригода сталася вчора, 20 грудня, близько 18:00, в одному зі столичних скверів. Поліцейський відібрав у дівчинки мобільний телефон», — йдеться в повідомленні.

У ДБР уточнили, що чоловікам інкримінують статтю про розбій і їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

У Facebook користувачка Наталія Саргсян написала, що чоловіки напали на її дочку Яну в парку за кінотеатром «Тампере» (Соломʼянський район).

«Напали двоє дорослих хлопців 19 і 26 років. Терзали, погрожували ножем в обличчя та вимагали віддати телефон. Дитина чинила опір, вони її повалили на сніг, закрили рота рукою та відібрали телефон. Той, що старший, працює в органах (конвойний полк міліції), одружений, має маленьку дитину 10 місяців», — написала жінка.

Вона зазначила, що її дочку врятували проходячи повз двоє чоловіків, які йшли по своїх дітей у садок. «Вони врятували нашу дочку, затримали цих покидьків з телефоном і викликали поліцію», — додала Саргсян.