У «БПП» заявляють, що проти їх кандидатів ведуть брудну гру та створюють фейкові сторінки в Facebook

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У «БПП Солідарність» звинуватили опонентів у застосуванні чорних технологій проти їх кандидата шляхом створення фейкових сторінок в Facebook і розповсюдження через них неправдивої інформації.

У партії заявляють, що в Facebook створені фейкові сторінки Гусятинської і Тернопільської районних організацій партії, на яких вказано, що політсила не підтримує кандидата на виборах голови територіальної громади.

«21 грудня на фейковій сторінці Гусятинської районної організації партії «БПП Солідарність» була розміщена інформація, що нібито партія «Блок Петра Порошенка Солідарність» уже не підтримує Павла Лосика як кандидата на посаду голови Копичинецької міської ОТГ. На фейковії сторінці Тернопільської районної організації партії йдеться про нібито наміри сфальсифікувати вибори заради перемоги кандидата від «БПП Солідарність», — йдеться в повідомленні.

У партії заявляють, що не мають жодного стосунку до цих сторінок та розміщеної на них інформації. Також у «БПП» зазначили, що вже звернулися у правоохоронні органи.

«Вважаємо неприпустимим використання брудних технологій з боку політичних конкурентів, які застосовують всі інструменти, щоб дискредитувати кандидатів», — зазначають в партії.