У Росії суд продовжив арешт майна фабрики Roshen у Липецьку ще на три місяці

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
У Росії суд продовжив арешт майна фабрики Roshen у Липецьку ще на три місяці

Суд Москви вчергове продовжив арешт нерухомого майна і земельних ділянок Липецької кондитерської фабрики Roshen ще на три місяці. Про це пише «Інтерфакс-Україна».

Крім цього арбітражні суди скасували забезпечувальні заходи, що не дозволяли раніше податковим органам здійснювати будь-які дії з майном Липецької кондфабрики до розгляду справ.

«Швидкість та однаковість прийнятих рішень щодо скасування забезпечувальних заходів (які податкові органи до цього неодноразово і безуспішно намагалися скасувати протягом трьох років) викликають сумніви в неупередженості та незалежності суддів, що прийняли ці судові акти. Вважаємо, що дані судові акти базовані не на законі і прийняті під тиском», — повідомили в компанії.

У результаті всі гроші на рахунках були зняті для сплати податків, пені та фінансових санкцій, донарахування яких Roshen не визнає і відкидає. Спочатку вони призначалися для виплат зарплат персоналу фабрики.

«Корпорація Roshen ніколи не визнавала і не визнає законність рішень, ухвалених податковою службою РФ та висунених слідством звинувачень і продовжить оскаржувати їх законність у російських та міжнародних інстанціях», — заявили в корпорації.