У БПП та «Батьківщині» заявили про свою перемогу на місцевих виборах

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У БПП та «Батьківщині» заявили про свою перемогу на місцевих виборах

Congress of local and regional authorities / Flickr

Партії Всеукраїнське обʼєднання «Батьківщина» та «Блок Петра Порошенка» заявили про свою перемогу на виборах обʼєднаних територіальних громад.

«Загалом перемогу отримують 52 кандидати від партії БПП «Солідарність». Серед наших переможців — 30 кандидатів висунуті партією та самовисуванці-члени партії, 22 — самовисуванці, які йшли за підтримки партії. Результати інших політичних сил: ВО «Батьківщина» — 5 ОТГ, Аграрна партія — 2, «УКРОП» — 2, ВО «Свобода» — 1, «Самопоміч» — 1, Народна партія — 1», — повідомляє прес-служба БПП.

У партії також додали, що за попередніми даними підрахунку 75% голосів, партія отримала 370 мандатів депутатів міських, селищних або сільких рад в ОТГ. «Інші партії: ВО «Батьківщина» — 322, Аграрна партія — 83, Радикальна партія — 43, «УКРОП» — 68, Народний фронт — 27, депутати-самовисуванці — 191», — повідомили в партії.

Прес-служба "Блоку Петра Порошенка - Солідарність"

У прес-службі «Батьківщини» заявили, що партія набрала 37,5% на виборах у міські, селищні та сільські ради в обʼєднаних територіальних громадах.

Пресс-служба ВО "Батьківщина"

«З результатом 35,7% посіла перше місце партія «Батьківщина», на другому місці — 22,7% — «Блок Петра Порошенка»,— сказала Юлія Тимошенко. Крім того, за її словами, Аграрна партія на виборах набрала 8,3%, Радикальна партія Олега Ляшка — 7,1%, «Українське обʼєднання патріотів («Укроп»)» — 7%», — йдеться у повідомленні.