Екс-віце-премʼєр Роман Безсмертний створює політичну партію. Назву політсили ще не придумали

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
Екс-віце-премʼєр Роман Безсмертний створює політичну партію. Назву політсили ще не придумали

Facebook / Роман Безсмертний

Колишній віце-премʼєр і дипломат Роман Безсмертний заявив про створення партії, яка буде базуватися, на його думку, на нових принципах. Про це він написав у маніфесті «Про майбутнє», опублікованому на його сайті.

«Ми стоїмо перед необхідністю створення нової політичної сили, яка б у повній мірі була виразником інтересів суспільства, посередником між громадянами і державою. Це повинна бути організація, через яку українці замовляють політику, стаючи її співавторами. Використовуючи сучасні системи комунікації, така партія стане носієм, виразником ціннісних орієнтирів українця, його християнської душі, воїна і хлібороба, вченого і робітника, людини освіченої і культурної», — йдеться в маніфесті.

Безсмертний зазначає, що назву партії ще не придумано, і запропонував своїм однодумцям провести наприкінці січня 2019 року установчий зʼїзд. «Спільність прихильників повинна виробити принципи організації і управління партією», — додав він.

Політик виступає за позбавлення держави монополій в економіці, скасування мораторію на продаж землі, за посилення місцевого самоврядування, за розвиток освіти, а також за створення сильної армії.

Безсмертний також пропонує вступити в діалог з РФ і жителями Донбасу на окупованих територіях. У той же час, він пропонує розірвати економічні відносини з Росією.