Вночі: Усик — кращий боксер за версією Yahoo, в Індонезії зросла кількість жертв цунамі, а топ-менеджера Nissan відпустили під заставу у понад півмільйона доларів

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Вночі: Усик — кращий боксер за версією Yahoo, в Індонезії зросла кількість жертв цунамі, а топ-менеджера Nissan відпустили під заставу у понад півмільйона доларів

Іващенко Ольга / УНІАН

В Індонезії жертвами цунамі стали вже понад 420 осіб

В Індонезії кількість загиблих внаслідок цунамі зросла до 429, ще понад 1400 людей поранені, повідомляє Національне управління країни зі стихійних лих. Напередодні було відомо про 373 жертви. Рятувальники продовжують пошуки тих, хто вижив: 128 людей досі вважаються зниклими. 25 грудня військові, представники влади і волонтери продовжують пошуки на завалених уламками пляжах.

Усик став кращим боксером року за версією Yahoo! Sports

Український боксер, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик визнаний кращим боксером 2018 року за версією Yahoo! Sports. У фінальній частині голосування спортсмен випередив чемпіона світу в найлегшій вазі Наойя Інуе. На звання кращого претендував ще один українських боксер Василь Ломаченко, а також Реджис Прогрейс, Хосе Карлос Рамірес, Сауль Альварес, Кларисса Шилдс, Еррол Спенс, Теренс Кроуфорд і Майкі Гарсія.

Колишнього топ-менеджера Nissan відпустили під заставу в $635 тисяч

Колишній директор Nissan Motors по роботі з клієнтами Грег Келлі, який був заарештований разом з екс-головою ради директорів компанії Карлосом Гоном, відпущений під заставу в 70 млн єн ($635 тис.). У листопаді Nissan Motors повідомила, що за підсумками внутрішнього розслідування виявила порушення з боку Карлоса Гона. Йому предʼявили звинувачення в приховуванні прибутків. Як вважає слідство, Грег Келлі сприяв своєму колезі.

Негода в Україні: снігопади не припиняться

В Україні через негоду залишились без електропостачання 128 населених пунктів. Дощ, сніг і сильний вітер спостерігались у восьми областях, але найбільше постраждали Дніпропетровська та Кіровоградська області. Снігопад не припиняється. Сильні опади сьогодні, 25 грудня, прогнозують на більшій частині території країни. У східних та південних областях пройде сніг із дощем, температура близько нуля, на дорогах — ожеледиця. У північних та центральних регіонах очікуються хуртовини, тож водіїв закликають утриматися від поїздок, а в Києві — не паркувати автомобілі на узбіччях доріг, аби не заважати комунальникам прибирати сніг.

КНДР має заплатити понад півмільярда доларів компенсації за смерть американського студента Отто Вормбієра

Суд у Вашингтоні постановив, що Північна Корея має виплатити $501 мільйон компенсації родині студента Отто Вормбієра, який помер у червні 2017 року, невдовзі після звільнення з північнокорейської в’язниці. Рішення суду, ухвалене 24 грудня, є здебільшого символічним, тому що не існує механізму, як примусити Пхеньян заплатити. Водночас це рішення може ускладнити намагання президента США Дональда Трампа поліпшити відносини між двома країнами.