У аеропорту «Бориспіль» застрягли понад 170 туристів. Їх виліт до Єгипту відтерміновували пʼять разів

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» під Києвом понад 170 людей чекали на літак до єгипетського туристичного міста Хургада, який мав відлетіти ще о третій ранку. За словами однієї з пасажирок, рейс переносили п’ять разів, пише ТСН.

«Рейс переносили вже разів 5 — через погоду, через відсутність літака, тепер вже кажуть, що у пілота закінчився робочий день і вимушені чекати нову команду», — розповіла Катерина.

Люди втомлені й обурені. Спершу їх тримали в одному з терміналів. Щоправда, о 7 ранку нагодували. А ближче до 8 години людей пустили до зони вильоту, але літак і не вилетів.

«Люди на емоціях, тут повно дітей. Вони взяли вже в «заручники» представників компанії Bravo Airways, яка мала здійснити рейс. Їх не відпускають, ці представники чекають тут на літак разом з нами», — додає дівчина.

За інформацією на офіційному сайті аеропорту «Бориспіль», виліт рейсу до Хургади компанії Bravo Airways перенесли на 13:00. Також на чотири години перенесли виліт рейсу Київ — Харків.

Аеропорт «Бориспіль»

На свята в аеропорту «Бориспіль» спостерігається велике скупчення людей на митниці та черги, повідомляє кореспондент УНН. Зазначається, що для прийому громадян України на митниці в аеропорту працює лише три віконця, у зоні паспортного контролю зібралося до 500 осіб.

З 7:10 ранку «Бориспіль» прийняв понад 30 міжнародних рейсів з Білорусі, Польщі, Ізраїлю, Швеції, Єгипту, Грузії, Франції, Туреччини, Бельгії, Литви та інших країн.