Кевін Спейсі домагався хлопця в одному з барів Массачусетсу. Хлопець зняв це на відео та передав поліції

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Поліція Массачусетсу заявила про те, що має відеодокази домагань з боку актора Кевіна Спейсі, повідомляє CNN.

«Людина, яка звинуватила Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях під час зустрічі в місті Нантукет штату Массачусетс два роки тому, ймовірно, зняла фрагменти непристойної поведінки актора на відео», — йдеться в повідомленні.

Інцидент стався в липні 2016 року в барі Club Car у місті Нантукет. Згідно з документами, які надійшли в поліцію штату, дівчина потерпілого повідомила, що вона отримала текстове повідомлення від свого хлопця, який вказав, що Спейсі домагається його. На підтвердження своїх слів хлопець надіслав їй відеоповідомлення у Snapchat. На кадрах було видно, що Спейсі торкається штанів хлопця в зоні його статевих органів.

У документах зазначено, що потерпілий спробував відвернутися від Спейсі і відштовхнути його руки, однак актор «продовжував торкатися його штанів».

Як пише видання, обвинувачення у цій скарзі співпадають зі звинуваченнями Хізер Унру, колишньої телеведучої, яка заявила на прес-конференції в 2017 році, що її син піддався сексуальному насильству з боку Спейсі в барі Нантукету.