Вибух зруйнував будинок площею 120 кв. м у Херсонській області. Серед постраждалих — немовля

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Вибух зруйнував будинок площею 120 кв. м у Херсонській області. Серед постраждалих — немовля

Facebook / ДСНС України

У Херсонській області в житловому будинку вибухнув газовий балон, постраждали четверо осіб. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій в регіоні.

«Внаслідок вибуху зруйновано одноповерховий житловий будинок площею 120 квадратних метрів. Постраждало четверо осіб: двоє робітників, які встановлювали натяжну стелю, і мешканці — мати з донькою. З різними травмами потерпілих госпіталізували до районної лікарні», — повідомили рятувальники.

Подія сталася 27 грудня у селі Нова Збурʼївка Голопристанського району. Серед постраждалих — 8-місячна дитина, повідомили Укрінформу в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Херсонської облдержадміністрації. Пожежі після НП не було.

  • 14 грудня у Фастові стався вибух у пʼятиповерховому будинку по вул. Садовій, 10. Ударною хвилею зруйнувало 27 квартир з третього по пʼятий поверхи. Загалом у них проживали 63 людини.
  • Внаслідок вибуху загинули дві людини — чоловік і жінка, їх тіла знайшли ввечері під завалами будинку. Ще один чоловік отримав травму ноги через падіння з 5-го поверху.
  • У Львові 22 грудня вибухнув газовий балон у торговому павільйоні на різдвяному ярмарку.