DZIDZIO звинуватив у нападі свого бізнес-партнера. Той вважає артиста шахраєм. У чому річ?

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
DZIDZIO звинуватив у нападі свого бізнес-партнера. Той вважає артиста шахраєм. У чому річ?

Facebook / Dzidzio

Соліст української групи DZIDZIO Михайло Хома звинуватив у нападі на себе бізнес-партнера Михайла Мішкова, повідомляє ТСН.

У коментарі виданню сам Мішков звинуватив артиста в шахрайстві та ухиленні від сплати податків.

Про що йдеться?

За словами Мішкова, він придбав 25% акцій проекту DZIDZIO в одного з екс-учасників колективу. «Потім, коли почали розбиратися, виявилося, що доходів у Михайла Хоми нема, хоча їхній виступ, і я можу надати інформацію, коштує $25 тис. Тому я звернувся до засновників-співвласників — це Безух Віктор, Анатолій Безух, Михайло Хома — і попросив надати мені документи як новому співвласнику, що відбувається з проектом», — розповів Мішков.

За його словами, в наданні документів йому відмовили та «інформували про наявність юридичної адреси, за якою необхідно звертатися». Виявилося, що за цією адресою в Радомишлі стоїть розвалений будинок, у якому давно ніхто не живе. Після цього Безухи стали ігнорувати спроби Мішкова з ними звʼязатися.

Що говорить Михайло Хома?

Артисти сумніваються в законності продажу цієї частки. «Ми піддаємо сумніву правомірність цього продажу, оскільки нам не були надані докази щодо продажу, тому не можемо сказати, що ця угода була законною», — розповіла менеджер артиста Лілія Слюсар.

Вона додала, що учасники групи просили в Мішкова надати докази продажу йому частки компанії, проте так і не дочекалися відповідних документів.

Що тепер?

Як стверджує Мішков, він справді прибув до радіостанції, щоб переговорити з артистом . «Я підʼїхав до нього, він вискочив як навіжений, кричав. Набігла якась масовка, жінка кричала якась, що викличе поліцію. Я кажу: «Я вже викликав поліцію, але я приїхав до вас з мировою пропозицією, давайте розберемося і я допоможу зробити ваш проект кращим. Він лише казав, що викличе поліцію», — описав ситуацію Мішков.

Він також розповів виданню, що вже місяць за ним ходять «якісь незрозумілі люди», йому дзвонять з погрозами. Мішков додав, що подав заяву про злочин до Шевченківського райуправління поліції Києва.