«Хочу багато чого зробити». Анджеліна Джолі задумалася над походом у політику

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Хочу багато чого зробити». Анджеліна Джолі задумалася над походом у політику

U.S. Department of State / Wikipedia

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі не виключає в майбутньому можливість переходу в політику. Про це вона розповіла в інтервʼю ВВС.

«Якщо б мене запитали 20 років тому, чи піду я в політику, я б розсміялася. Я завжди кажу, що буду там, де потрібна, але чи потрібна я в політиці... Хоча я можу працювати з владою, з військовими і взагалі хочу багато чого зробити», — заявила Джолі в бесіді з журналістом Джастіном Уеббом.

Джолі зазначила, що як посол доброї волі ООН вона активно бере участь у вирішенні низки питань, зокрема щодо глобальної кризи з біженцями та сексуального насильства. У бесіді вона також обговорила політичну ситуацію в США та соціальні мережі. На питання, чи може вона зʼявитися у списку кандидатів у президенти від якоїсь партії, актриса не дала однозначної відповіді, сказала лише: «Дякую».

Зараз Джолі разом з ВВС працює над новою щотижневою дитячою програмою «Наш світ», запуск якої відбудеться в 2019 році. Джолі виступить в якості виконавчого продюсера шоу, розрахованого на дітей від 7 до 12 років. Основна мета програми — залучити дітей до міжнародних новин, приділяючи особливу увагу таким темам, як технології, навколишнє середовище і соціальні мережі.