Вибух на різдвяному ярмарку у Львові: в реанімації помер один з постраждалих

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Вибух на різдвяному ярмарку у Львові: в реанімації помер один з постраждалих

Пресслужба ДСНС у Львівській області

У Львові помер чоловік, який постраждав від вибуху на різдвяному ярмарку, що стався 22 грудня в центрі міста. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Зазначається, що чоловік постійно перебував у реанімаційному відділенні, стан його був важким. 31 грудня йому стало гірше, а 1 січня він помер. Чоловік був громадянином Вірменії 1968 року народження.

«Його стан постійно був важкий. Нам вдалось подолати стадію опікового шоку, але наступна стадія, яка є при опіках понад 20%, — це стадія інтоксикації. Було погіршення по аналізах, розвинулась ниркова недостатність. На жаль, через обширні, глибокі опіки пішла сильна інтоксикація. У чоловіка було 50% опіків», — повідомив заступник головного лікаря з хірургічної допомоги 8-ї міської клінічної лікарні Львова Ігор Стояновський.

  • У Львові 22 грудня на різдвяному ярмарку у будиночку вибухнув газовий балон, почалась пожежа. Вогонь перекинувся на два сусідні торгові павільйони. Внаслідок інциденту постраждало 5 осіб, чотирьох з них доставили до лікарні.