У Запоріжжі затримали хулігана, який підстрелив одного з лідерів «Автоєвросили»

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У Запоріжжі правоохоронці затримали хулігана, який вистрілив у одного з лідерів місцевої організації «Автоєвросила» Влада Погорєлова.

На чоловіка напали 31 грудня. Як пояснив сам потерпілий, він зробив зауваження двом особам не кидати феєрверки під машини. Один із феєрверків вибухнув біля його авто. У відповідь у Погорєлова вистрелили з пістолета та побили.

«Нападник дістав пістолет та здійснив кілька пострілів у бік потерпілого, влучивши йому в ногу. Після цього правопорушник сів до автомобіля, у якому перебував його товариш, і обидва чоловіки поїхали з місця вчинення злочину», — повідомили в прес-службі поліції.

Правоохоронці кваліфікували подію як хуліганство, одного з нападників затримали. Це місцевий мешканець 1981 року народження. У нього вилучили пістолет «ПМР». Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

«Ситуація не пов’язана з громадською діяльністю потерпілого, а виникла на підставі загально-побутового конфлікту. Поліцією вживаються всі необхідні заходи для повного, всебічного та об’єктивного розслідування кримінального провадження», — заявили правоохоронці.

  • В Івано-Франківську пʼяний 21-річний уродженець Узбекистану побив очільника Всеукраїнського братства ОУН-УПА та колишнього мера міста, 71-річного Богдана Боровича, внаслідок чого останній отримав забій головного мозку, крововилив та перелом лицьової кістки.