«Було дуже самотньо». Трамп розповів, як провів різдвяні свята

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
«Було дуже самотньо». Трамп розповів, як провів різдвяні свята

The White House / Flickr

Президент США Дональд Трамп заявив у середу, що він самотньо провів різдвяні канікули у Вашингтоні під час часткового закриття уряду. Про це пише Politico.

«Я був у Білому домі сам шість чи сім днів», — сказав Трамп під час засідання, яке тривало майже 90 хвилин. «Було дуже самотньо. Моя сімʼя була у Флориді. Я сказав їм залишитися там і насолоджуватися. Я відчував, що повинен бути тут про всяк випадок, якщо люди захочуть прийти і домовитися про безпеку кордонів».

Трамп вирішив не покидати місто, оскільки федеральний уряд припинив роботу через його вимоги про фінансування прикордонної стіни. Віце-президент Майк Пенс також зазначив на зустрічі, що він залишився у Вашингтоні.

  • Перша леді Меланія Трамп провела більшість відпустки в Мар-а-Лаго, на президентському курорті в Південній Флориді, куди спочатку планував вирушити і її чоловік.
  • Меланія Трамп повернулася в Білий дім, щоб провести Різдво зі своїм чоловіком, і вони вирушили в несподівану подорож, щоб відвідати війська США в Іраку та Німеччині.
  • Трамп і його дружина Меланія перед Різдвом взяли участь в акції Norad — державного агентства, що відстежує пересування Санта-Клауса по світу. Під час одного з дзвінків президент США запитав у семирічного хлопчика, чи не надто він дорослий, щоб вірити в Санту.