Трамп разом з сином висміяли походження сенаторки від демократів. У відповідь вона пройшла ДНК-тест

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

Старший син президента США Дональд Трамп-молодший познущався з сенаторки-демократа від штату Массачусетс Елізабет Воррен після того, як вона виклала в Instagram відео в підтримку своєї президентської кампанії.

Під час ролика Воррен в кадрі відкоркувала пиво, а потім стала відповідати на питання користувачів. У відповідь на це Трамп-молодший написав у Twitter: «Ніхто ніколи не сказав, що прокинувся і зрозумів: «Вона — справжня, вона справді одна з нас».

Син президента США також висміяв слова Воррен про те, що вона є нащадком корінних американців. Сенаторка насправді давно претендує на те, щоб вважатися нащадком перших жителів континенту.

Президент США Дональд Трамп у свій час навіть придумав їй через це зневажливе прізвисько «Fauxcahontas» (від faux — «підробка» і Pocahontas — індіанська принцеса часів завоювання Америки і популярна героїня в кіно і мультиплікації).

Це спонукало Воррен пройти аналіз ДНК, який підтвердив, що у неї є гени корінних американців, хоча вони і складають лише невелику частину її етнічної належності.

Згідно з оприлюдненими сенаторкою результатами ДНК-тесту, у Воррен є десь між 1/64 і 1/1024 від корінних американців.