«Зосередимось на головному». Вакарчук анонсував концерт з оркестром у Києві

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Зосередимось на головному». Вакарчук анонсував концерт з оркестром у Києві

Шерфетдінова Зебеде / УНІАН

Лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук анонсував благодійний концерт у Національній опері України 21 січня. Про це йдеться у відеозверненні на сторінці музиканта у Facebook.

Концерт відбудеться в супроводі оркестру «Віртуози Києва». Кошти, зібрані з квитків на концерт, спрямують на підтримку сімей та дітей загиблих захисників України.

«Це саме ті, хто потребують нашої і моральної і матеріальної підтримки. Я вважаю, що дуже важливо забути хоч на мить про наші буденні проблеми, про передвиборчу лихоманку і решту речей, які відволікають увагу від справді важливого, і зосередитися на головному. На конкретній, дієвій допомозі», — заявив музикант.

За словами Вакарчука, ідея проведення такого концерту в Києві народилась після виступу гурту з литовським оркестром Святого Кристофора наприкінці грудня 2018 року у Вільнюсі. Кошти, зібрані під час того виступу, передали на допомогу, зокрема, Луганському дитячому будинку, що після початку війни був переміщений та розташований у приміщеннях Сєвєродонецького інтернату.