Суд відправив під домашній арешт директора «Міськсумиліфт». Підозрюють, що через його дії урвався ліфт і загинуло немовля

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Двох підозрюваних у загибелі немовляти в ліфті багатоповерхового будинку в Сумах суд відправив під домашній арешт, повідомляє UA:Суми.

Директора підприємства «Міськсумиліфт» відпустили під домашній арешт до 26 лютого, а електромонтера підприємства відправили під нічний домашній арешт до 1 березня.

В обох випадках прокурори просили суд помістити підозрюваних під варту. Їм закидають порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель дитини.

Крім того, директора «Міськсумиліфт» підозрюють також у зловживанні службовим становищем, що призвело до тяжких наслідків.

  • У Сумах 2 січня коляску з двомісячним немовлям затиснуло дверима ліфта, після чого кабіна почала опускатися вниз. Від отриманих травм дитина померла.
  • Після цього інциденту правоохоронці затримали директора «Міськсумиліфт» і електромонтера. Їх звинувачують у вбивстві через необережність.