Негода в Україні: у більшості областей дороги розчищені, в Запорізькій області частково знято обмеження руху

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

В Україні протягом двох днів через снігопад на сході, півдні та в центрі країни був ускладнений рух на дорогах. Деякі ділянки доріг і зовсім були паралізовані. У Донецькій та Запорізькій областях з 7 січня були введені обмеження руху на чотирьох державних дорогах.

Як повідомляє «Укравтодор», в Київській, Чернігівській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській, Одеській, Миколаївській і Херсонській областях снігоприбиральна техніка вже розчистила дороги. Рух транспорту повністю забезпечено.

Прибиральні роботи завершуються в Запорізькій області. З 10:30 знято обмеження руху на трасах М-14 Одеса — Мелітополь — Новоазовськ (на м. Таганрог) і Н-30 Василівка — Бердянськ.

Роботи по забезпеченню проїзду ще ведуться на трасах Т-08-21 /Н-30/ (від с. Панфиловка до р. Приморськ) і Т-08-19 (від смт. Бильмак до с. Осипенко).

За повідомленням Гідрометцентру, 8 січня в південних, східних областях та на крайньому заході (гірські райони Карпат) невеликий сніг, на решті території без опадів. Вітер східний та північно-східний 5—10 м/с. Температура вдень -6...-12 градусів.