У посольстві України в Угорщині представили відео про агресію Росії в Україні

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

У Посольстві України в Угорщині створили ролик «Ukraine under agression» для того, щоб розповісти про нинішню російську агресію проти України. Про це повідомляє посольство на сторінці в Facebook.

Відомство на зустрічі за участю послів країн-членів ЄС і НАТО, Європи і Латинської Америки представило англомовну версію відео-ролика «Ukraine under aggression».

Мета відео — «розповісти про триваючу російську агресію проти нашої держави і консолідувати міжнародну підтримку Україні в питанні відновлення територіальної цілісності та миру», — сказано в повідомленні.

Відео можна подивитись на сторінці посольства в соцмережі .

  • 25 листопада російський прикордонний корабель протаранив український рейдовий буксир «Яни Капу», коли той разом з іще двома броньованими катерами «Нікополь» і «Бердянськ» переходив з порту Одеси в порт Маріуполя. Під час виходу суден із Керченської протоки російські прикордонники відкрили в них вогонь і захопили. Також вони затримали 24 моряки.
  • Депутати парламенту Великої Британії написали листи зі словами підтримки для капітанів та екіпажу трьох захоплених Росією під час інциденту в Керченській протоці кораблів.