Вночі: у Конгресі прийняли закон про фінансування уряду, в роботі Google стався збій, українці в центрі Лондона мітингували проти агресії Росії

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

У Конгресі прийняли закон про часткове фінансування уряду США

Палата представників Конгресу США прийняла законопроект, який повинен відновити роботу Міністерства фінансів, Податкового управління, Федеральної комісії зі звʼязків, Управління у справах малого бізнесу, Федерального суду та інших установ. За нього проголосували 240 членів Палати представників США. 188 членів Палати представників проголосували проти. Тепер цей законопроект повинен схвалити Сенат, де більшість складають республіканці.

Стався збій в роботі Google

В роботі пошукової системи Google стався збій. Понад 60% користувачів відзначили проблеми при спробі увійти у власні акаунти. Ще третина користувачів скаржилася на проблеми безпосередньо з пошуком.

Найбільша кількість скарг надходила зі США, з проблемами зіткнулися в Бразилії, Перу, Великої Британії, Іспанії, Росії, Туреччини, Індії, Японії і Австралії.

Поліція Австралії затримала підозрюваного в розсилці підозрілих пакунків до дипломатичних установ

Австралійська поліція затримала чоловіка, який надіслав 38 підозрілих посилок в дипломатичні офіси країни. Підозрюваним виявився 48-річний мешканець міста Шеппартон зі штату Вікторія. Чоловік постане перед магістратським судом Мельбурна. У разі доведення провини йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

У Лондоні українці провели акцію протесту проти агресії Росії

Українські активісти провели в центрі Лондона акцію протесту проти політики Росії. Акція пройшла на Даунінг Стріт, безпосередньо навпроти будинку премʼєра Великої Британії Терези Мей. За словами активістів, головна мета протесту — привернути увагу британців до агресії РФ в Україні. Українці в Британції готують лист-звернення до Терези Мей про необхідність надання допомоги Україні та сприяння звільненню полонених українців.