Вночі: консул відвідав поранених українських моряків, у Карпатах знайшли зниклого туриста, а Маск показав новий космічний корабель SpaceX

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

У Карпатах знайшовся шостий турист, який зник 6 січня

Турист, якого пʼять діб шукали рятувальники, сам подзвонив в управління ДСНС у Сваляві Закарпатської області. Він повідомив, що знаходиться в будинку лісника і чув звук гелікоптера. Турист також надав координати, після чого йому на допомогу відправили 11 лісників. Лижника транспортували в найближчий населений пункт, де передали лікарям швидкої допомоги.

Консул відвідав українських моряків у СІЗО «Матроська тиша»

Український консул відвідав поранених моряків, яких росіяни захопили 25 листопада в Керченській протоці. За його словами, моряки «тримаються», а в одного з них — Василя Сороки — після поранення погано функціонує рука.

Поліція США видала ордер на взяття ДНК у Роналду

Поліція Лас-Вегаса видали ордер на отримання зразків ДНК форварда туринського Ювентуса Кріштіану Роналду в справі про зґвалтування американки Кетрін Майорги. Ордер направили до судової системи Італії.

Американські правоохоронці хочуть порівняти зразок ДНК Роналду з генетичним матеріалом, знайденим на сукні Кетрін Майорги, яка звинуватила футболіста в зґвалтуванні.

Ілон Маск показав новий космічний корабель SpaceX

Засновник SpaceX Ілон Маск показав реальне фото нового космічного корабля Starship. Маск повідомив, що це корабель для суборбітальних тестів VTOL (вертикального зльоту і посадки). «Орбітальна версія вища, має більш товсту оболонку і плавно вигнуту секцію носа», — повідомив Ілон Маск.